Tarieven

https://haptotherapiebeuningen.nl/wp-content/uploads/2018/12/png4.png

Tarieven en vergoeding

Elke bijeenkomst duurt een uur en een verwijsbrief van een huisarts of specialist is niet noodzakelijk om voor vergoeding van de zorgverzekeraar in aanmerking te komen.

De kosten voor een consult bedragen € 85,00 per uur*.

Voor relatietherapie vragen we € 90,00 per consult.

Als je aanvullend verzekerd bent, betaal je geen eigen risico. Veel ziektekostenverzekeraars vergoeden (een deel) van de begeleidingen, meestal zijn dit een vastgesteld aantal zittingen per jaar. Voorwaarde is dat de GZ- Haptotherapeut geregistreerd lid is van de Vereniging Van Haptotherapeuten ( V.V.H.). Wij zijn beiden geregistreerd GZ-Haptotherapeut.

Klik op de link hieronder voor meer informatie over vergoedingsmogelijkheden per zorgverzekeraar en voor informatie van de beroepsvereniging.

www.haptotherapeuten-vvh.nl/

Haptotherapie wordt vaak vermeld en ondergebracht bij jouw zorgverzekeraar onder de noemer: Beweegzorg of Alternatieve behandel en/of geneeswijze. Je kunt ook bij je werkgever of bedrijfsarts informeren naar een mogelijk (gedeeltelijke) vergoeding. Als er sprake is van een re-integratie traject behoort vergoeding nl. soms tot de mogelijkheden.

*Indien je verhinderd bent, ongeacht de reden, dien je de afspraak minimaal 24 uur van tevoren, telefonisch of per mail, af te zeggen. Dan worden er geen extra kosten in rekening gebracht. Na 24 uur wordt er in verband met de gereserveerde tijd de eerste keer de helft van het consult in rekening gebracht. De keren er na wordt het gehele consult in rekening gebracht.

https://haptotherapiebeuningen.nl/wp-content/uploads/2018/12/png8.png