Gericht op heel de mens

 

 

 
"Ik ben Wilbert Razing werkzaam als GZ-Haptotherapeut, zelfstandig Fysiotherapeut, Arbeidstrainer  in mijn praktijk te Nijmegen en als docent Fysiotherapie op de HAN.
Het samenwerken met anderen en het zoeken naar mogelijkheden om zo tot een meer vitaal leven te komen, zijn hierin mijn belangrijkste drijfveren. 
Vanuit de vitale kracht, of anders gezegd: door jezelf te kunnen en mogen zijn, 
komt het beste uit ieder mens tevoorschijn!  
 Als Haptotherapeut ben ik altijd weer op zoek naar  de mens achter de klacht waar men zich vaak, in eerste instantie, mee presenteert.      
Ik zoek samen met de ander naar wat hem of haar beweegt in het leven. Wat er voor nodig is van zichzelf of de ander om weer van binnenuit in beweging te komen. Ik werk het liefst binnen het hier en nu. 
 
 
Het wijkgerichte werken heeft de laatste jaren mijn aandacht gekregen. Ik ben hierbinnen, samen met een aantal gezondheidswerkers in Nijmegen in de wijk Hatert, bezig om de wijk wat 'gezonder' te maken. Het werken als generalist binnen het wijkgerichte werk ervaar ik als een uitdaging met een belangrijke meerwaarde". Zie hiervoor o.a. ook de website:
 
 
Als docent aan de HAN te Nijmegen houd ik mij specifiek bezig met het begeleiden van studenten in hun praktijkleerperiode en het coachen van studenten die tijdens hun studie leerbelemmeringen ervaren.
 
Ik ben geregistreerd bij de VVH onder reg.nr. 54 A               
Zorgverlenersnummer: 90 - 026044

 

 

 
 
"Ik ben Marijke Peeters, werkzaam sinds 2000 als zelfstandig GZ-Haptotherapeut in onze praktijk en als Maatschappelijk Werker bij Revalidatiecentrum Klimmendaal.
In mijn praktijk ontmoet ik mensen van diverse leeftijden met uiteenlopende klachten en hulpvragen. Te denken valt aan b.v hoofdpijn-, hyperventilatie-, spanningsklachten, slaapproblemen, relatieproblemen, overspannenheid, onzekerheidsgevoelens. Ook ouders die zich willen voorbereiden op de komst van hun kindje of zij die moeite hebben bij het vinden van een nieuwe balans in het leven met elkaar.
 
Ik heb veel ervaring opgedaan in het werken met mensen met een lichamelijke beperking en N.A.H.*  Het begeleiden bij verwerkingsprocessen, het leren omgaan met beperkingen, chronische pijn t.g.v. uiteenlopende begrepen- en onbegrepen klachten (S.O.L.K*) zijn o.a. de rode draad in mijn werkzaamheden in het Revalidatie Centrum. Ik volg regelmatig bijscholingen om mijn deskundigheid te behouden en mezelf verder te ontwikkelen.

 
De uitdaging in mijn werk als haptotherapeut ligt in het
"samen jouw leven weer in beweging en ontwikkeling zetten”.

 

 

Ik ben geregistreerd bij de VVH onder reg.nr. 270A
Zorgverlenersnummer: 90 - 025626
 
 
 
*N.A.H.:' Niet Aangeboren Hersenletsel'.
*S.O.L.K.: 'Somatisch Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten'.